В центрі Києва з’явилася стіна з моху, яка очищає повітря

Екомодуль еквівалентний 275 деревам в одному з київських скверів встановили moss-модуль, який очищає повітря в радіусі 50 метрів, а також зменшує міський шум. Відзначається, що модуль з мохом очищає повітря в радіусі 50 метрів навколо себе, вловлює оксид азоту та діоксид вуглецю (до 240 метричних тон в рік), зменшує кількість пилу і шуму. Складається модуль…

Екомодуль еквівалентний 275 деревам в одному з київських скверів встановили moss-модуль, який очищає повітря в радіусі 50 метрів, а також зменшує міський шум.

Відзначається, що модуль з мохом очищає повітря в радіусі 50 метрів навколо себе, вловлює оксид азоту та діоксид вуглецю (до 240 метричних тон в рік), зменшує кількість пилу і шуму.

Складається модуль з вертикальної стіни з мохом і лавки, до якої і кріпиться. Усередині міститься металевий каркас. Зовні він покритий деревом і світло-сірим композитом. Мох кріпиться до спеціального агроволокно і зволожується автономною системою поливу, яка вбирає дощову воду і при необхідності – віддає моху. Крім того, лавку зробили ергономічними, щоб на ній було зручно сидіти.

А ви хотіли б, щоб такі лавочки з’явилися в вашому місті?

Схожі записи