Які вартість і терміни отримання сертифіката «Зелена Зірка»?

Видача сертифіката проводиться на безоплатній основі строком від 6 місяців до 5 років відповідно до обраної схеми сертифікації. Маркування «Зелена Зірка» надається на підставі ліцензійної угоди про використання знаку маркування «Зелена Зірка». Оплаті підлягають лише послуги сторонніх організації (наприклад, випробування) відповідно до встановлених цими організаціями кошторисами, а також витрати на відрядження, пов’язаних із виконанням робіт…

Видача сертифіката проводиться на безоплатній основі строком від 6 місяців до 5 років відповідно до обраної схеми сертифікації. Маркування «Зелена Зірка» надається на підставі ліцензійної угоди про використання знаку маркування «Зелена Зірка».

Оплаті підлягають лише послуги сторонніх організації (наприклад, випробування) відповідно до встановлених цими організаціями кошторисами, а також витрати на відрядження, пов’язаних із виконанням робіт з оцінювання.

При внесенні змін в конструкцію (склад) продукції або технологію його виробництва, які можуть вплинути на відповідність продукції вимогам нормативних документів, заявник заздалегідь інформує про це громадську організацію.

Якщо є підстави вважати, що екологічні характеристики змінені, ГО ВСЕМ «Зелена Зірка» може прийняти рішення щодо проведення повторної оцінки, призупинення або скасування сертифікату. Сертифікат також може бути призупинений або скасований у разі невиконання ліцензійної угоди виробником.

Схожі записи