Ще одне підприємство отримало екологічний сертифікат!

Екомаркування все частіше стає актуальним і бажаним серед українських виробників, які прагнуть позиціонувати себе дружніми до екології та навколишнього середовища й безперервно розвивають і удосконалюють свої системи управління, контролю якості, технологічне оснащення та інші показники на шляху до успішного проходження Екологічної сертифікації. До нас звернулись представники ТОВ «ВІВАТ-КОМПЛЕКТ» з міста Миколаїв., що займається виробництвом меблі,…

Екомаркування все частіше стає актуальним і бажаним серед українських виробників, які прагнуть позиціонувати себе дружніми до екології та навколишнього середовища й безперервно розвивають і удосконалюють свої системи управління, контролю якості, технологічне оснащення та інші показники на шляху до успішного проходження Екологічної сертифікації.

До нас звернулись представники ТОВ «ВІВАТ-КОМПЛЕКТ» з міста Миколаїв., що займається виробництвом меблі, в тому числі парт та стільців для шкільних і дошкільних закладів.

За результатами проведеного аудиту та на підставі експертного висновку з оцінювання відповідності виробництва та продукції, видали підприємству Екологічний сертифікат «Зелена Зірка», оскільки вони відповідають екологічним критеріям та встановленим вимогам.

Ми особливо раді цьому, адже меблі для шкільних та дошкільних закладів – це не тільки наше з вами майбутнє, а й сьогодення наших з вами дітей.

Вітаємо і пишаємось!

«Зелена Зірка» – український знак екологічного маркування!

Схожі записи