Корейська компанія хоче відкрити в Україні завод з переробки пластику в дорожні відбійники

Інвестори планують скористатися державною програмою підтримки інвестиційних проектів. Південнокорейська компанія Caris планує побудувати в Україні завод з виробництва екологічних дорожніх відбійників з переробленого пластику. Про це повідомили в прес-службі Міністерства економіки України. Як зазначається, відповідних домовленостей досягли під час зустрічі керівництва компанії з представниками відомства. Також стало відомо, що сума інвестицій, необхідних для реалізації проекту,…

Інвестори планують скористатися державною програмою підтримки інвестиційних проектів.

Південнокорейська компанія Caris планує побудувати в Україні завод з виробництва екологічних дорожніх відбійників з переробленого пластику. Про це повідомили в прес-службі Міністерства економіки України.

Як зазначається, відповідних домовленостей досягли під час зустрічі керівництва компанії з представниками відомства. Також стало відомо, що сума інвестицій, необхідних для реалізації проекту, сягає $ 60 млн.

Довідка: Caris Co – компанія з Південної Кореї, яка виробляє продукти для безпеки на дорозі. В основному це дорожню огорожу, розділові смуги і захисні бар’єри з полівінілхлориду. Компанія має підрозділи в 11 країнах, в тому числі і в Україні. У 2020 році Caris підписала контракт на будівництво заводу з виробництва дорожніх огороджень. Вартість проекту оцінювали в $ 100 млн. Пізніше Caris купила будівельну компанію в Україні та комплексні будівельні ліцензії. Також стало відомо, що в 2020 році компанія стала мажоритарним акціонером українського виробника автокранів АТ “КФ” Стріла “. Крім того, Caris підписала меморандум з заводом” Південмаш “по виробництву електробусів на 23 млрд грн.

Схожі записи