Екомаркування все більше стає популярним серед виробників

Дуже приємно усвідомлювати, що у українських виробників поступово змінюється ставлення до Екомаркування і з року в рік все більше виробників з різних сфер діяльності прагнуть позиціонувати себе дружніми до природи. До нас звернулись представники ТОВ «НИКСТРОЙГРАД» з м. Миколаїв., що займається виробництвом асфальтобетону, щебенево-мастикових сумішей, тощо. За результатами проведеного аудиту, на підставі експертного висновку о…

Дуже приємно усвідомлювати, що у українських виробників поступово змінюється ставлення до Екомаркування і з року в рік все більше виробників з різних сфер діяльності прагнуть позиціонувати себе дружніми до природи.

До нас звернулись представники ТОВ «НИКСТРОЙГРАД» з м. Миколаїв., що займається виробництвом асфальтобетону, щебенево-мастикових сумішей, тощо. За результатами проведеного аудиту, на підставі експертного висновку о проведених роботах з оцінювання відповідності виробництва та продукції, видали підприємству Екологічний сертифікат «Зелена Зірка», оскільки виробництво відповідає екологічним критеріям до продукції, що розроблені згідно ДСТУ ISO 14024^2018 (ISO 14024^2018, IDT) та встановлених нами вимог.

Раді констатувати, що й в Україні вже соціально відповідальні підприємства, котрі безперервно намагаються розвивати і удосконалювати свої системи управління, контролю якості, технологічне оснащення та інші показники на шляху до Екомаркування.

Схожі записи